Categories
My Links

« Dajte mi kilogram ispita | E V R O P A da/ne »

Спонзоруша, зашто да не???
deliver | 20 Август, 2007 00:09

Ух, колико ће само бити опречних мишљења на ову тему.

Ајде да поставимо ствари на другачији начин од уобичајеног, а уобичајени начин каже да су спонзоруше курве, лоше особе, користољубиве, себичне…пу,пу,пу…шта све нису. Ја кажем другачије, ваљда због ових 25 година што су ми се оклембесиле над главом. После толико година (знам да није много али је довољно) могу да кажем да разумем спонзоруше. Па зашто би ико ко је иоле  нормалан, рецимо волео више беду и сиротињу неко раскош и богатство. Сви презиру беду и сиромаштво…Ајде добро де, ублажићу реч-сви не воле беду и сиромаштво. Зар не? Или ћемо се лагати па рећи да није тако? Ако је то толико добро (беда и сиромаштво), зашто сви теже супротном. Јесам ли рекао „сви“-значи MИ заједно са спонзорушама? Исти ли смо са онима које презиремо? Опет ја јаке речи-не волимо. Зар би требало да буде нормално да нека девојка, у народу од милоште спонзоруша, више воли да буде: на њиви него на јахти, у шупи него у вили, гладна него сита… Ма, кога ми то лажемо. Зар нећеш више волети некога ако ти пружа сигурност, него некога ко то није у стању да уради.

Кога ми то лажемо?Себе и друге!!!

 #
User Comments
(no subject) [Reply]
shadow | 20 Август, 2007 01:09

Nije stvar u tome šta više voliš nego u načinu na koji dolaziš do toga što voliš. Svaka ljubav košta. A svako plaća valutom koju ima.

(no subject) [Reply]
becha | 20 Август, 2007 01:30

Bravo shadow!

(no subject) [Reply]
shadow | 20 Август, 2007 02:04

Ti me Becha bas volis!

(no subject) [Reply]
becha | 20 Август, 2007 02:25

Pa sta drugo, sem bravo, da kazem kad si (uvek) u pravu?

(no subject) [Reply]
hyperblogger | 20 Август, 2007 10:33

bre, koliko se ja secam od malena su me kljukali bajkama u kojima se lepa i zgodna cura spetlja sa bogatim princem... ne secam se nijedne bajke da je neka dobra riba skoncala sa ljubavlju svog zivota koja je tamo neka sirotinja... uvek ima onih koji zele da plate za "ljubav" i onih koji ce prihvatiti takvu isplatu... nema tu nista lose... samo se svi foliraju...

(no subject) [Reply]
cupavi | 20 Август, 2007 12:05

Ja imam bogatog tipa!
Basnoslovno bogatog!
Duhom, dobrotom, pamecu, zhivotnom snagom, voljom, kreativnoshcu, inicijativnom, sposobnoshcu, osmehom, pogledom, emotivnoshcu.. ma nema shta sve nema! U nevidjenim kolichinama. Definitivno sam pala na njegovo bogatstvo.. I ne stidim se da kazhem, pruzha mi sigurnost.. Kad me zagrli, stisne, privije uz sebe - niko sigurniji od mene..
Ma, shta reci.. Uz njega sam i ja bogata. A ovo chak nije ni bajka.

Спонзоруша, зашто да не??? [Reply]
VavilonskaRibica | 20 Август, 2007 12:52

"Зар нећеш више волети некога ако ти пружа сигурност, него некога ко то није у стању да уради?"

Vidis, i sama kazes VOLETI. OK je ako volis bogatog tipa, ali po meni, sponzorusa je ona koja prezire coveka s kojim je, gadi joj se njegov dodir, nervira je sto (ni)je glup, smrdi i ima 100 godina vise od nje... A ipak je s njim- zbog para.

(no subject) [Reply]
hyperblogger | 20 Август, 2007 15:10

hehe... a ipak, sve žene sanjaju o princu na belom konju sa kojim će živeti happily ever after...

(no subject) [Reply]
Connor MacLeod | 20 Август, 2007 16:21

Shadow je bas to lepo definisala..

(no subject) [Reply]
bubi | 20 Август, 2007 16:31

Ma ja sam za ovu varijantu princa na belom konju:))...ej bre kako da budes sa nekim samo zbog para. Do novca mozes doci na razlicite nacine ali da budes lisen dragocenosti kao sto je ljubav???!!!...zarad jahte?....e pa ja bih ako ne moze drugacije na njivu!:))

(no subject) [Reply]
hyperblogger | 20 Август, 2007 17:32

hm... da, ljubav je zbilja dragocenost... i mozda bi mnoge zbilja zbog voljene osobe posle u neku stracaru, ziveli bi skupljajuci kartone po deponiji, ili bi nadnicili kao najamnici... ali, makar jedared mesecno, u kasnim nocnim satima, oteo bi se uzdah iz grudi... neka cudna ceznja za boljim zivotom... a tamo negde, sa cetrdeset ili pedeset godina, otela bi se i ona cuvena recenica> ti si mene upropastio...

(no subject) [Reply]
dmc | 20 Август, 2007 22:13

Deliver, ne zajebavaj na ovu krizu :))) Salu na stranu, ne kazem da sponzorusa nuzno mora biti glupa ili kurva... ali brate, zajebi, evo smem da se potpisem da ne bih mogao da budem sa takvom osobom ako nema ni jednu osobinu koju volim.. u stvari one osobine koje trazim su prava retkost.. redja od dijamanta... S druge strane stvarno ne mogu da skapiram ni da svesna i razvijena zenska osoba, pristaje na takvu vezu .... definitivno (bez osude) onda nesto nije dobro skapirala... ili jos nije sazrela.... Mogu da razumem... vreme je tesko... sistem je stegao omcu vecini ljudi, pa se odlucuju na laksi izbor i put.. s tim sto taj izbor direktno utice na kraj... Jer sta je zivot bez muke, koja te natera da se boris za bolje!!.. POZDRAV!!!

(no subject) [Reply]
goca | 22 Август, 2007 12:10

mislim da je problem u tome što se danas izraz 'sponzoruša' počeo koristiti u jako širokom smislu. isto tako ne smete zaboraviti da sponzoruša koja uspe u svojoj nameri, postaje nedodirljiva

deliver [Reply]
best Bensons Beds promotional code 2020 | 25 Септембар, 2020 07:24

Everyone ⅼoves what you guys are up too. Tһis sort of clеver worҝ annd exposure!
Ꮶeеp up the excelⅼent works guys I've included you guys to
our bⅼogroll.

Add Comment
Додај коментар

Запамти ме